ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καβασίμα: «Να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο τερματοφύλακας της Σταντάρ, Εΐτζι Καβασίμα, δήλωσε ότι η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό θα κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να πάρει την πρόκριση.

Καβασίμα: «Να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Η Σταντάρ Λιέγης επικράτησε δύσκολα της Κορτράικ με 3-2, όμως είχε σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακά της, ο οποίος μετά τη λήξη του ματς, μίλησε για τη ρεβάνς της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιάπωνας γκολκίπερ, ήταν αυτό που κράτησε τη Σταντάρ, καθώς εκτός από καίριες επεμβάσεις είχε και μια απόκρουση πέναλτι σε κομβικό σημείο του αγώνα και αποθεώθηκε από τον Γκάι Λουζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καβασίμα:

«Πρέπει και θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν στις δύο αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό τον λόγο κατανοώ την απόφαση του προπονητή να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα στον αγώνα με την Κορτραϊκ».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.