ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γουάτ: «Ο προπονητής μου θα αποφασίσει αν θα ξεκινήσω κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Μια ακόμα λύση στα χέρια του ενόψει του επαναληπτικού στη Λεωφόρο, θα έχει ο προπονητής της Σταντάρ, Γκάι Λουζόν, με τον νεοαποκτηθέντα Τόνι Γουάτ να βρίσκεται μέσα στις επιλογές του.

 Γουάτ: «Ο προπονητής μου θα αποφασίσει αν θα ξεκινήσω κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο 20χρονος επιθετικός άφησε καλές εντυπώσεις στο Σαββατιάτικο ματς της Σταντάρ με αντίπαλο την Κόρτραικ, στη νίκη του αντίπαλου των «πράσινων» με 2-3, εκτός έδρας. Ο Σκωτσέζος τα πήγε καλά, παρά το γεγονός όπως είπε και ο ίδιος δεν βρίσκεται ακόμα στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Γουάτ ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στη συνέχεια ο Μπία, χαρίζοντας τη νίκη στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού, στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο Γουάτ, βρίσκεται προς το παρόν μόνο στο 10% των δυνατοτήτων του», ανέφερε ο Γκάι Λουζόν, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Έκανα ότι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα μου. Οι συμπαίκτες μου έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της νίκης και όχι εγώ, καθώς είμαι μόλις λίγες μέρες εδώ. Ο προπονητής μου θα αποφασίσει αν θα αγωνιστώ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι φανταστική, οι συμπαίκτες μου με έκαναν και ένιωσα αμέσως σαν το σπίτι μου και ο προπονητής μου, μου έχει εμπιστοσύνη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.937 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.