ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τελείωσε …όπως άρχισε

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, έλαμψε και πάλι, στο τελευταίο όπως αποδείχθηκε ματς της Εθνικής Εφήβων, ολοκληρώνοντας το ματς με... στατιστικά για όσκαρ, στην ήττα από την Κροατία με 75-71.

Τελείωσε …όπως άρχισε

Η Εθνική Εφήβων τερμάτισε στην 4η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τον άσο του Παναθηναϊκού να βγάζει και πάλι… μάτια, έχοντας σε 33 λεπτά (αποβλήθηκε με 5 φάουλ 7 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα), με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Θετικοί και οι Παπαγιάννης/Κόνιαρης

Και οι έτεροι «πράσινοι» της Εθνικής Κ18 τα πήγαν καλά, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να έχει 6 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης τελείωσε το ματς με 3 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.983 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο παρά την εξαιρετική παρουσία κυρίως του Χαραλαμπόπουλου, αλλά και των άλλων αθλητών, η «γαλανόλευκη» τερμάτισε στην 4η θέση, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Κροατών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...