ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης ο… αντι Πέτριτς

Ο Νίκος Καρέλης αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Μάρκους Μπεργκ, στην επίθεση του Παναθηναϊκού, αύριο στη Λεωφόρο, απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης.

Καρέλης ο… αντι Πέτριτς

Ο Νίκος Καρέλης, προβάρει… τη βασική φανέλα στον αυριανό επαναληπτικό ανάμεσα στους «πράσινους» και τη Σταντάρ, με τον Μλάντεν Πέτριτς να κάθεται στον πάγκο. Ο Κροάτης φορ, δεν προπονήθηκε χθες, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα, με την κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία, ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου, φαίνεται να προτιμά τον 22χρονο φορ, για το βασικό σχήμα της ομάδας.

Στη σημερινή προπόνηση των «πρασίνων» θα φανεί η ετοιμότητα του Πέτριτς, ο οποίος πολύ δύσκολα δεν θα είναι στην αποστολή, ωστόσο θα μείνει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί αν κριθεί αναγκαίο, από τον Αναστασίου.

Εκτός του Καρέλη και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης δοκιμάστηκε χθες δίπλα στον Μπεργκ, αλλά οι πιθανότητες να ξεκινήσει δεν είναι πολλές, με τον Κρητικό άσο να έχει σαφές προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τα λοιπά, η υπόλοιπη ενδεκάδα των «πράσινων» αναμένεται να είναι η ίδια όπως και στον πρώτο αγώνα, με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο, ενώ στη μεσαία γραμμή, οι Ζέκα, Λαγός, Ατζαγκούν θεωρούνται βέβαιοι.

Ο Μέντες αποτελεί ερωτηματικό, καθώς είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο προπονήθηκε κανονικά χθες και στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί, ο Ντάνιελ Πράνιτς θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...