ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αφιέρωμα της UEFA στον Παναθηναϊκό

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA με αφορμή τον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης κάνει αφιέρωμα στους «πρασίνους».

Αφιέρωμα της UEFA στον Παναθηναϊκό

Στην αναφορά της η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία εστιάζει την προσοχή της σε πέντε σημεία στη ιστορία του Παναθηναϊκού που τον έχουν κάνει διάσημο.

Αφού γράφει βασικά στοιχεία στην ιστορία της ομάδας, όπως το έτος της ίδρυσής της, το προσωνύμιο της αλλά και τους τίτλους αναφέρει τα πέντε σημεία στην ιστορία του που τον κάνουν ξεχωριστό.

Αρχικά αναφέρεται ότι το πρώτο χρώμα στην φανέλα του δεν ήταν πράσινο αλλά κόκκινο και γράφει λεπτομέρειες για την ιστορία της φανέλας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως δεύτερο σημείο αναφοράς σημειώνεται το γήπεδο της Λεωφόρου αλλά και την εξέλιξη που είχε το συγκεκριμένο γήπεδο μέσα στον χρόνο.

Φυσικά δε θα μπορούσε να απουσιάσει το γεγονός ότι είναι η μόνη ελληνική ομάδα που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα αήττητη, όπως και το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό τελικό.

Ως τελευταίο σημειώνεται το γεγονός ότι είχε πολλούς ποδοσφαιριστές που στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική ομάδα στο Euro 2004.

Αν θέλετε να διαβάσετε το εκτενές αφιέρωμα της UEFA δεν έχετε παρά να κλικάρετε στο παρακάτω λινκ: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2129787.html?rss=2129787+Five+claims+to+fame%3A+Panathinaikos&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.