ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Προσπαθήσαμε και αυτό μας αρκεί…»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στον Ρ/Σ Sentra 103,3 για την παρουσία της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τονίζοντας πως υπάρχει μια πικρία, ωστόσο απέδειξαν πως είναι μια καλή ομάδα

«Προσπαθήσαμε και αυτό μας αρκεί…»

Ο MVP της Ελληνικής ομάδας στάθηκε στο γεγονός ότι το προσπάθησαν και αυτό τους αρκεί, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ δεν σχολίασε κάτι για το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στον προπονητή της ομάδας και στον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Αντώνη Κόνιαρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον Sentra 103,3:

Για το πού χάθηκε το μετάλλιο:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.822 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στον ημιτελικό, γιατί παρότι παίξαμε με μια δυνατή ομάδα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Και στον μικρό τελικό είχαμε δύσκολο έργο. Το παλέψαμε, αλλά τελικά χάσαμε».

Για την Σερβία:

«Δεν μας εμποδίζει τίποτα να κερδίσουμε. Ένα παιχνίδι είναι. Άλλοτε χάνεις, άλλοτε κερδίζεις. Δεν μας πηγαίνει το παιχνίδι. Στον ημιτελικό ήμασταν άστοχοι, με κακές επιλογές στην επίθεση, ήμασταν και αγχωμένοι».

Για το αν επιστρέφει καλύτερος παίκτης:

«Σίγουρα γυρίζεις καλύτερος μετά από τέτοιο τουρνουά… Βλέπεις τις αδυναμίες σου και βελτιώνεσαι».

Για το γεγονός πως τους έμαθε ο κόσμος:

«Τους ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο κάθε φορά».

Για το αν τα θέματα με Παπαγιάννη και Παπαθεοδώρου-Κόνιαρη έπαιξαν ρόλο:

«Όχι, κανέναν ρόλο. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι».

Για το αν μένει πίκρα ή ικανοποίηση:

«Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και θέλαμε το μετάλλιο. Δείξαμε πως μπορούμε το κάτι παραπάνω. Μας μένει μια πίκρα, αλλά προσπαθήσαμε και αυτό μας αρκεί».

Για όσους λένε ότι είστε το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ:

«Είμαστε πολύ καλή ομάδα, το αποδείξαμε και καλά κάνουν και το λένε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...