ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στα «πράσινα» η Γλυνιαδάκη

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η Κατερίνα Γλυνιαδάκη που έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις σε αθλητική εφημερίδα.

Στα «πράσινα» η Γλυνιαδάκη

Η ελληνίδα σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την φροντ λάιν του «τριφυλλιού».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η υψηλόσωμη σέντερ βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδα αλλά η ίδια επέλεξε να φορέσει τελικά τα «πράσινα».

Η Γλυνιαδάκη έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα «Πράσινη»: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, καθώς πρόκειται για έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο με βαριά φανέλα και εύχομαι να ανταπεξέλθω.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προσωπικά θα δώσω το 100% στην ομάδα μου και σε αυτό που συμβολίζει ο σύλλογος, ώστε να συνεισφέρω στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να πετύχει τον στόχο του. Δεν υπάρχουν ατομικοί στόχοι, κάθε παίκτρια δουλεύει για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της» ήταν τα λόγια της νεοαποκτηθείσας σέντερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.