ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το 3on3 και ο Παππάς…

Για την πρόκριση της Εθνικής ανδρών 3on3 μίλησε ο Νίκος Παππάς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Το 3on3 και ο Παππάς…

Ο άσος του Παναθηναϊκού, μαζί με τους Νώντα Παπαντωνίου, Λεωνίδα Κασελάκη και Γρηγόρη Ραλάτο, επέστρεψε από τη Ρίγα της Λετονίας, έχοντας στις αποσκευές του, το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι το διάστημα 5-7 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπήρχε σίγουρα η εμπειρία, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν η εισαγωγή στη λογική του 3Χ3 για εμάς, το οποίο γίνεται όλο και πιο δημοφιλές».

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.398 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι μπάσκετ μεν, αλλά με διαφορετική λογική. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται όταν το παρακολουθείς. Είναι όντως έτσι;

«Ναι… Είναι πολύ πιο γρήγορο, περιορισμένος χώρος αλλά και χρόνος, ενώ είναι και πολύ δυνατό. Επιτρέπονται οι επαφές πολύ περισσότερο. Και είναι κάτι το οποίο μας το είπαν και οι διαιτητές τώρα στη Ρίγα. Επαφές που θα σφυρίζονταν φάουλ σε ένα κανονικό αγώνα μπάσκετ, δεν δίνονται στο 3Χ3. Πρέπει να μπεις σε μια λίγο διαφορετική λογική και να ακολουθήσεις το γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού. Έχει αλλάξει αρκετά πάντως σε σχέση με τη δική μας πρώτη γνωριμία στο Ζάππειο».

Στη Ρίγα της Λετονίας ταξίδεψες μαζί με τους Παπαντωνίου, Κασελάκη και Ραλλάτο με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση. Και παραλίγο να πάρετε και την… κούπα. Στον τελικό αντιμετωπίσατε την ίσως καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, τη Σερβία.

«Ναι. Είναι επαγγελματίες. Έχουν φτιάξει μια ομάδα που παίρνει μέρος σε κάθε διοργάνωση, σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το άθλημα, είναι ίσως η καλύτερη ομάδα και πήραν και τη νίκη στον τελικό. Το παλέψαμε λίγο, αλλά έκαναν ένα ξέσπασμα προς το τέλος και πήραν το θετικό αποτέλεσμα. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, μια καλή διοργάνωση με αρκετό κόσμο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πετύχαμε αυτό που θέλαμε: να εξασφαλίσουμε τη θέση της Ελλάδας στην τελική φάση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.