ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Περήφανος για τους παίκτες του, παρά τον αποκλεισμό από την Σταντάρ Λιέγης δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στην Συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Αναστασίου: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στήριξε τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν ενώ έδωσε και το σύνθημα για την συνέχεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Είχα πει ότι είναι ένα πονηρό σκορ και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο. Και στα δύο ματς δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες και δυστυχώς, αυτές κάνουν τη διαφορά. Είναι κρίμα για τα παιδιά που έκαναν τόση προσπάθεια, έδωσαν τη ψυχή τους και είμαι περήφανος για αυτά. Έκαναν ότι είπαμε»σχολίασε αρχικά και στην συνέχεια τοποθετήθηκε για τον κόσμο, που μετά το τέλος του αγώνα χειροκρότησε την ομάδα παρά τον αποκλεισμό.

«Το ίδιο περήφανος είμαι για τους οπαδούς μας και τη συμπεριφορά τους. Συγχαρητήρια και δυστυχώς δεν τους ικανοποιήσαμε. Δυστυχώς έτσι είναι η μπάλα. Είναι ένα καλό μάθημα γιατί δεν κερδίζει η καλύτερη ομάδα».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εικόνα του παιχνιδιού επεσήμανε: «Στα 85 λεπτά είχαμε τον πλήρη έλεγχο, εγκλωβίσαμε τον αντίπαλο και με δύο σουτ χάσαμε. Οι κεφαλιές μας, τα σουτ μας πήγαιναν στο δοκάρι και ο τερματοφύλακας τα απέκρουε όλα. Αφού δεν σκοράραμε, η μπάλα μας τιμώρησε. Μάθαμε στα δύσκολα και γίναμε πιο δυνατοί. Πικραθήκαμε, απογοητευτήκαμε, αλλά θα σηκωθούμε. Δεν τα καταφέραμε, η ζωή συνεχίζεται. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το Europa Leagueκαι την έναρξη του πρωταθλήματος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.