ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαν Ντάμε: «Είχαμε τύχη»

Η τύχη και ο Καβασίμα ήταν εκείνα που έδωσαν στη Σταντάρ Λιέγης την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Βαν Ντάμε μετά το τέλος του αγώνα.

Βαν Ντάμε: «Είχαμε τύχη»

Τα γρήγορα γκολ που πέτυχε η Σταντάρ Λιέγης, μαζί με την εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακά της, Καβασίμα, έδωσαν την πρόκριση στους Βέλγους στα πλέι οφ, όπως παραδέχθηκε ο Ζελ Βαν Ντάμε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πετύχαμε τα γκολ σε σημαντικές στιγμές. Μετά ήταν δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να ανατρέψει το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο αμυνθήκαμε, γνωρίζαμε ότι έπρεπε να παίξουμε έτσι. Σίγουρα ήμασταν και τυχεροί και είχαμε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά μας. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πετύχει γκολ αλλά δεν τα κατάφερε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...