ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουζόν: «Δείξαμε χαρακτήρα και δυναμισμό»

Στο δυναμισμό και τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών του, εστίασε ο Γκάι Λουζόν την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου.

Λουζόν: «Δείξαμε χαρακτήρα και δυναμισμό»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκάι Λουζόν:

Είστε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά απογοητευμένος από τους τραυματισμούς;

«Όπως είπα και πριν, είχαμε πολλά προβλήματα με ανέτοιμους παίκτες και τραυματίες. Είναι δύσκολο να παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Μίλησα με τον πρόεδρο, είπε ότι θα κάνει μεταγραφές. Ο σκοπός είναι να προκρινόμαστε. Ανατρέψαμε το 0-1 και περάσαμε. Η σύζυγος μου έστειλε ένα μήνυμα: να έχω ψηλά το κεφάλι και ο Θεός βοηθάει όσους προσπαθούν. Αυτό έγινε και όλοι έδωσαν το 100%».

Τι αισθανθήκατε με το 0-1; Φοβηθήκατε;

«Έχουμε παίκτες με χαρακτήρα και δυναμισμό και δεν τα παρατάμε. Δείξαμε καλή οργάνωση μετά το γκολ και ανατρέψαμε την κατάσταση».

Θα βελτιωθεί η ομάδα με το Τσάμπιονς Λιγκ;

«Ο πρόεδρος μου έχει υποσχεθεί μεταγραφές. Ακόμα και αν χάναμε, μου έχει πει ότι θα κάνει. Οπότε τις περιμένω ως το τέλος του Αυγούστου».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπομπό άρχισε δύσκολα, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε.

«Προσπαθώ να ανεβάσω παίκτες από την ακαδημία και το προσπαθώ. Αυτή είναι η δουλειά μου. Πιστεύω ότι συμβαίνει και βοηθά την ομάδα».

Ο Σιμάν προτιμά την άμυνα, αλλά τον χρησιμοποιήσατε στα χαφ.

«Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μία θέση. Αλλά πρέπει να παίζεις παντού. Ο κεντρικός, είτε ανασταλτικός, είτε δημιουργικός, έχει τα ίδια καθήκοντα. Ένας χαφ πρέπει να παίξει εύκολα και απλά, γιατί αυτά χρειάζονται».

Θα ξεκουράσετε παίκτες στο πρωτάθλημα;

«Ναι, θα το κάνω. Όσοι είναι σε καλύτερο επίπεδο θα παίξουν με τη Γκενκ και οι άλοι θα ξεκουραστούν. Η προτεραιότητά μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ».

Έχετε προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο;

«Δεν ξέρω τους αντιπάλους. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στην Γκενκ. Αλλά δεν έχει σημασία, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.