ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επτάμηνη τιμωρία…

O πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε από την ΕΦΙΠ με επτά μήνες απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα.

Επτάμηνη τιμωρία…

Η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με 7 μήνες ποινή απαγόρευσης στα γήπεδα, λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, στις κάμερες, μετά τον 3ο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των «πράσινων» τιμωρήθηκε με 4 μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα, για τις δηλώσεις του on camera, μετά τον 3ο τελικό και με επιπλέον 3 μήνες, λόγω του ότι ήταν υπότροπος.

Παράλληλα λόγω του γεγονότος ότι θεωρήθηκε υπότροπος, του αφαιρεί το δικαίωμα του να είναι πρόεδρος η και μέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκού, για το συγκεκριμένο διάστημα των 7 μηνών.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.066 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης εκκρεμεί η καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον 5ο τελικό, καθώς ήταν τιμωρημένος. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» αναμένεται να προσφύγει κατά της απόφασης στο ΑΣΕΑΔ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...