Ο Νταβίντ Μέντες στάθηκε στο καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός, αλλά και στις πολλές μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν για την ολική ανατροπή, ενώ στάθηκε και στη φάση του πρώτου τέρματος των Βέλγων, λέγοντας πως είχε λάθος θέση και δεν μπόρεσαν να καλύψουν το χώρο που άφησαν κενό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Αξίζαμε πολλά περισσότερα και όσοι είδαν το παιχνίδι κατάλαβαν πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Σταντάρ. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, παίξαμε καλύτερα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να πετυχαίνεις τα γκολ την κατάλληλη στιγμή, κάτι που εμείς δεν καταφέραμε».

Τι πήγε στραβά για τον Παναθηναϊκό;

«Όποιος ήταν στο γήπεδο και είδε το παιχνίδι, θα είδε και τι πήγε στραβά. Αυτοί έκαναν μια αντεπίθεση, εμείς δεν είχαμε σωστές θέσεις. Πρώτος εγώ και στη συνέχεια ο Κώστας (σ.σ. Τριανταφυλλόπουλος), δεν καλύψαμε σωστά, μείναμε ανοιχτοί στην άμυνα, αυτοί έκαναν πολύ γρήγορη αντεπίθεση και σκόραραν. Το δεύτερο γκολ ήταν πραγματικά φανταστικό».

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήσασταν άτυχοι…

«Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες και δεν είχαμε τύχη, όμως, είπα και πριν πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε πλέον και να κοιτάξουμε τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Παρά τον αποκλεισμό ο κόσμος χειροκρότησε στο τέλος, τι σημαίνει για σένα αυτό;

«Ο κόσμος μας ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτικός. Πρέπει, πλέον, να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League, για εμάς και για αυτόν τον φανταστικό κόσμο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου