ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέντες: «Είμαι απογοητευμένος»

Απογοητευμένος από την εικόνα και την εξέλιξη του ματς, ήταν ο Νταβίντ Μέντες μετά το τέλος του αγώνα με την Σταντάρ, όμως επεσήμανε πως θα πρέπει να περάσουν στους ομίλους του Europa League, ώστε να δώσουν χαρά στον κόσμο.

Μέντες: «Είμαι απογοητευμένος»

Ο Νταβίντ Μέντες στάθηκε στο καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός, αλλά και στις πολλές μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν για την ολική ανατροπή, ενώ στάθηκε και στη φάση του πρώτου τέρματος των Βέλγων, λέγοντας πως είχε λάθος θέση και δεν μπόρεσαν να καλύψουν το χώρο που άφησαν κενό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Αξίζαμε πολλά περισσότερα και όσοι είδαν το παιχνίδι κατάλαβαν πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Σταντάρ. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, παίξαμε καλύτερα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να πετυχαίνεις τα γκολ την κατάλληλη στιγμή, κάτι που εμείς δεν καταφέραμε».

Τι πήγε στραβά για τον Παναθηναϊκό;

«Όποιος ήταν στο γήπεδο και είδε το παιχνίδι, θα είδε και τι πήγε στραβά. Αυτοί έκαναν μια αντεπίθεση, εμείς δεν είχαμε σωστές θέσεις. Πρώτος εγώ και στη συνέχεια ο Κώστας (σ.σ. Τριανταφυλλόπουλος), δεν καλύψαμε σωστά, μείναμε ανοιχτοί στην άμυνα, αυτοί έκαναν πολύ γρήγορη αντεπίθεση και σκόραραν. Το δεύτερο γκολ ήταν πραγματικά φανταστικό».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήσασταν άτυχοι…

«Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες και δεν είχαμε τύχη, όμως, είπα και πριν πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε πλέον και να κοιτάξουμε τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Παρά τον αποκλεισμό ο κόσμος χειροκρότησε στο τέλος, τι σημαίνει για σένα αυτό;

«Ο κόσμος μας ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτικός. Πρέπει, πλέον, να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League, για εμάς και για αυτόν τον φανταστικό κόσμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.