ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Τσεντεβίτα και επίσημα ο Ούκιτς

Στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Τσεντεβίτα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Στην Τσεντεβίτα και επίσημα ο Ούκιτς

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε πριν λίγες μέρες επαφές με τους ιθύνοντες της κροατικής ομάδας και ανακοινώθηκε αρά χθες το βράδυ.

Έτσι μετά τις Ταουγκρές, Μπαρτσελόνα, Ρόμα, Τορόντο Ράπτορς, Μιλγουόκι Μπακς, Φενέρμπαχτσε και τον Παναθηναϊκό ο 29χρονος παίκτης θα γυρίσει στην πατρίδα του.

Λίγο νωρίτερα φρόντισε να τον καλωσορίσει ο αθλητικός διευθυντής της Τσεντεβίτα, Ματέι Μάμιτς μέσω twitter. Ο έμπειρος παίκτης θα πάρει μέρος και στην Ευρωλίγκα αφού οι Κροάτες έχουν κληρωθεί στον 2ο όμιλο της διοράνωσης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ukic 1
ukic 2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.