ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα τρέχουν για να κρυφτούν»

Σκληρή ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφορικά με την τιμωρία που επέβαλε η ΕΦΙΠ, στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Θα τρέχουν για να κρυφτούν»

Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους, για την επτάμηνη τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ΕΦΙΠ, λόγω των δηλώσεων που έκανε μετά το τέλος του τρίτου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, η απάντηση για την ποινή του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΚΑΕ, ήρθε με τον πλέον επιθετικό τρόπο:

«Όταν μάθει ο κόσμος το ποιόν των ανθρώπων που τιμωρούν συνέχεια τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα τρέχουνε να κρυφτούν και αυτοί αλλά και αυτοί που παρανόμως τους τοποθέτησαν».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 15.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.