ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Στιλ, η Ακρόπολη και η θύρα 13

Ενθουσιασμένος απ’ τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα είναι ο Λουκ Στιλ. Τόσο για τα αξιοθέατα της χώρας μας (Ακρόπολη), όσο για την ατμόσφαιρα που έζησε στη Λεωφόρο απ’ τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Στιλ, η Ακρόπολη και η θύρα 13

Είναι στην Ελλάδα κάτι λιγότερο από ένα μήνα, αλλά ο Λουκ Στιλ έχει ήδη εντυπωσιαστεί με τις πρώτες του «εικόνες» στη χώρα μας.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε την Ακρόπολη και έμεινε ενθουσιασμένος απ’ το θέαμα του ιστορικού μνημείου, ενώ έκανε και μια αναφορά στην ατμόσφαιρα που έζησε στη Λεωφόρο για πρώτη φορά, στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης.

«Εάν ποτέ επισκεφτείτε την Ελλάδα, πρέπει να πάτε στην Ακρόπολη και να πάτε να δείτε τον Παναθηναϊκό να παίζει στην έδρα του… Θύρα 13», ήταν το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...