ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Εκδηλώσεις η Θύρα 13 Καλαμάτας

Ο Σύνδεσμος της θύρας 13 στην Καλαμάτα γιορτάζει τα 25 χρόνια του και πραγματοποιεί εκδηλώσεις.

Εκδηλώσεις η Θύρα 13 Καλαμάτας

Η Θύρα 13 της Καλαμάτας, μέσω facebook, ανακοίνωσε τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με σκοπό τον εορτασμό των 25 ετών από την ίδρυση του τοπικού συνδέσμου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Φέτος ο Σύνδεσμός μας κλείνει 25 χρόνια ίδρυσης από το 1989 μέχρι και τώρα. Η Καλαμάτα γιορτάζει και στις 9-10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ σας προσκαλούμε στην γιορτή μας. Ώρα συνάντησης 16:00 στο club μας ( Αριστοδήμου 14 ) για να πάμε στο μέρος στο όπου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή μας. Σας περιμένουμε όλους…

ΥΓ.ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE