ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μίντιλαντ το εμπόδιο…

Την Μίντιλαντ από την Δανία, θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στο δρόμο για τους ομίλους της διοργάνωσης. Στη Λεωφόρο το πρώτο ματς, στις 21/8, στις 28/8 η ρεβάνς.

Μίντιλαντ το εμπόδιο…

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα από την Δανία που σίγουρα δεν είναι το μεγαθήριο ωστόσο το πρωτάθλημα Δανίας έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι Δανοί έχουν ήδη παίξει τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ μέχρι να γίνει το παιχνίδι θα έχουν δώσει άλλα δύο. αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες της θα έχουν βρει ρυθμό αφού θα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Θυμίζουμε ότι την τελευταία φορά που οι «πράσινοι» αναμετρήθηκαν με ομάδα από τη Δανία ήταν πριν τρία χρόνια, όταν κόντρα στην Οντένσε είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι με 1-1 εκτός έδρας ενώ είχαν ηττηθεί με 3-4 στο ΟΑΚΑ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 21 Αυγούστου στην Λεωφόρο, ενώ ο επαναληπτικός στις 28 του ίδιου μήνα. Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα γίνουν γνωστές σε λίγο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.