ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χένρικσεν: «Ικανή για ζημιές, αν υποτιμηθεί

Ο Ρενέ Χένρικσεν έκανε μια πρώτη ανάλυση της Μίντιλαντ και τόνισε πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Χένρικσεν: «Ικανή για ζημιές, αν υποτιμηθεί

Ο Δανός βετεράνος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ανέλυσε την ομάδα της χώρας του επισημαίνοντας πως θέλει προσοχή, για να μην υπάρχουν ζημιές για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ρενέ, ο Παναθηναϊκός θα βρει ως αντίπαλο στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, μια ομάδα από την πατρίδα σου, την Μίντιλαντ. Η ομάδα είναι σχετικά άγνωστη στους ‘Ελληνες φιλάθλους. Τι θα μπορούσες να μας πεις για την Μίντιλαντ;

«Είναι πολύ καλή ομάδα! Πέρυσι είχαν εντυπωσιάσει στη Δανία, αφού ήταν πρωτοπόροι στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος και αν εξαιρέσεις τις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν, έκαναν μια εξαιρετική χρονιά και είχαν διάρκεια στο παιχνίδι τους. Η Μίντιλαντ διαθέτει καλές ακαδημίες και έχει προωθήσει στο ρόστερ της αρκετούς ταλαντούχους παίκτες, ενώ κάνουν τη διαφορά και οι καλοί Αφρικανοί ποδοσφαιριστές που διαθέτει».

Είναι καλή ή κακή η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό;

«Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις πριν γίνουν οι αγώνες. Πάντως είναι μια ομάδα, η οποία χρειάζεται μεγάλη προσοχή, αφού στην καλή της ημέρα μπορεί να κάνει τη ζημιά σε μεγαλύτερους αντιπάλους και σε καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να υποτιμήσει τη Μίντιλαντ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της Μίντιλαντ;

«Είναι γρήγορη ομάδα, ενώ έχει φαντασία στο παιχνίδι της. Πιέζει ψηλά τον αντίπαλο της, ενώ διαθέτει καλή επιθετική ανάπτυξη. Η ταχύτητα και η ομοιογένεια είναι βασικά χαρακτηριστικά της Μίντιλαντ. Αν της λείπει κάτι, είναι η εμπειρία…»

Υπάρχει κάποιος παίκτης από τη Μίντιλαντ, ο οποίος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή;

«Ο επιθετικός τους, ο Μόρτεν Ράσμουσεν. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Σέλτικ και την Εθνική Δανίας, έχει εμπειρία και ικανότητα στο σκοράρισμα. Είναι σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».

Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την πρόκριση;

«Ο Παναθηναϊκός! Όχι μόνο λόγω ονόματος ή ευρωπαϊκής ιστορίας. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο έμπειρη ομάδα, ενώ διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ του. Είδα και αρκετά στιγμιότυπα από το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης. Η ομάδα ήταν άτυχη στο ματς, καθώς έδειξε καλά στοιχεία και είναι κρίμα που έμεινε εκτός. Αν παίξει έτσι ο Παναθηναϊκός και με τη Μίντιλαντ, τότε θα έχει πολλές πιθανότητες για να προκριθεί. Όμως το ξαναλέω, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να υποτιμήσει τη Μίντιλαντ».

Θα παρακολουθήσεις από τον κοντά τον Παναθηναϊκό στην Δανία;

«Αυτό δεν το ξέρω ακόμα. Το ελπίζω! Το γήπεδο της Μίντιλαντ είναι πολύ μακριά από το σπίτι μου, όμως αν μπορέσω, ασφαλώς και θα παρακολουθήσω από κοντά τον Παναθηναϊκό».

Πριν από λίγους μήνες, είχες συνομιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Υπήρξε κάποια εξέλιξη;

«Όχι. Είχα μιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν υπήρξε κάτι νεότερο. Όμως είμαι στη διάθεση της ομάδας για ότι με χρειαστεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.