ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Δυνατό φιλικό για τους Νέους

Τη δυνατότητα να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του, θα έχει ο Βαγγέλης Σάμιος στο φιλικό των Νέων απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Δυνατό φιλικό για τους Νέους

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού το Σάββατο το απόγευμα στις 5.00μ.μ. θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Το δίδυμο των Σάμιου και Μαραγκού, θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει και τις έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν σταματούν για το πράσινο στρατόπεδο, καθώς οι Νιούμαν, Ξηρός και Σερβιλάκης ακολουθούν αποθεραπεία μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις που υποβλήθηκαν και δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν στο φιλικό του Σαββάτου.

Παράλληλα θα συνεχιστεί και η δοκιμή των Άμπραχαμς και Τζακ, ώστε το τεχνικό τιμ να αποκτήσει πιο σαφή άποψη και για τους δύο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE