ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίνης υπό προϋποθέσεις, στο προσκήνιο ξανά ο Βιέιρα

Στον Παναθηναϊκό παλεύουν την περίπτωση Αμπέντ, την ίδια ώρα που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για Νίνη, ενώ φέρνουν στο προσκήνιο ξανά την περίπτωση του Ούγκο Βιέιρα.

Νίνης υπό προϋποθέσεις, στο προσκήνιο ξανά ο Βιέιρα

Την προσοχή τους στο θέμα του Μεχντί Αμπέντ, έχουν στρέψει άπαντες στο «τριφύλλι», σε ότι αφορά τα μεταγραφικά την ίδια ώρα που από το εξωτερικό γίνεται λόγος για επαναπατρισμό του Σωτήρη Νίνη.

Οι «πράσινοι» έχουν στις σκέψεις τους να διαθέσουν ένα ποσό γύρω στα 300.000 ευρώ για τον Αμπέντ και περιμένουν εντός των ημερών την απάντηση της Νιούκαστλ. Σε κάθε περίπτωση το θέμα θα ξεκαθαρίσει αρνητικά ή θετικά άμεσα, αφού ναι μεν η Νιούκαστλ δεν φαίνεται να έχει καμία άλλη πρόταση για τον Αλγερινό, αλλά να μην το έχει και στα πλάνα της ενόψει της νέας σεζόν.

Υπό προϋποθέσεις Νίνης

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που έρχονται από την Ιταλία για το Σωτήρη Νίνη, οι «πράσινοι» προς το παρόν δεν έχουν δείξει κάποιο ενδιαφέρον, καθώς έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απ’ την πλευρά του ποδοσφαιριστή, τονίζεται πως δεν είναι στα άμεσα σχέδια του ο επαναπατρισμός, καθώς θέλει να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Το κασέ του κυμαίνεται γύρω στις 700.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί «αγκάθι» στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

Στο προσκήνιο ο Ούγκο Βιέιρα

Άλλη μια περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει τους «πράσινους», θεωρείτε ο Ούγκο Βιέιρα, που από το βράδυ του Σαββάτου (09/08), οι Πορτογάλοι τον βάζουν στην «πράσινη» λίστα.

vieira

Ο 26χρονος Πορτογάλος, που είχε εξεταστεί επί Φερέιρα, ανήκει στην Μπράγκα, αλλά έπαιξε δανεικός στη Ζιλ Βισέντε στο δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός, αλλά και στα άκρα.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.