Την προσοχή τους στο θέμα του Μεχντί Αμπέντ, έχουν στρέψει άπαντες στο «τριφύλλι», σε ότι αφορά τα μεταγραφικά την ίδια ώρα που από το εξωτερικό γίνεται λόγος για επαναπατρισμό του Σωτήρη Νίνη.

Οι «πράσινοι» έχουν στις σκέψεις τους να διαθέσουν ένα ποσό γύρω στα 300.000 ευρώ για τον Αμπέντ και περιμένουν εντός των ημερών την απάντηση της Νιούκαστλ. Σε κάθε περίπτωση το θέμα θα ξεκαθαρίσει αρνητικά ή θετικά άμεσα, αφού ναι μεν η Νιούκαστλ δεν φαίνεται να έχει καμία άλλη πρόταση για τον Αλγερινό, αλλά να μην το έχει και στα πλάνα της ενόψει της νέας σεζόν.

Υπό προϋποθέσεις Νίνης

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που έρχονται από την Ιταλία για το Σωτήρη Νίνη, οι «πράσινοι» προς το παρόν δεν έχουν δείξει κάποιο ενδιαφέρον, καθώς έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Απ’ την πλευρά του ποδοσφαιριστή, τονίζεται πως δεν είναι στα άμεσα σχέδια του ο επαναπατρισμός, καθώς θέλει να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Το κασέ του κυμαίνεται γύρω στις 700.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί «αγκάθι» στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

Στο προσκήνιο ο Ούγκο Βιέιρα

Άλλη μια περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει τους «πράσινους», θεωρείτε ο Ούγκο Βιέιρα, που από το βράδυ του Σαββάτου (09/08), οι Πορτογάλοι τον βάζουν στην «πράσινη» λίστα. vieira

Ο 26χρονος Πορτογάλος, που είχε εξεταστεί επί Φερέιρα, ανήκει στην Μπράγκα, αλλά έπαιξε δανεικός στη Ζιλ Βισέντε στο δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός, αλλά και στα άκρα.

Πάνος Καραουλάνης