ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Η… βοήθεια του Pao Abroad

Μέσω ανακοίνωσης τους οι φίλοι του Παναθηναϊκού από το εξωτερικό, Pao Abroad, γνωστοποίησαν πως μπορούν να γίνουν μέλη και να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας και από το Viva.gr.

Η… βοήθεια του Pao Abroad

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί μας φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι πλέον μπορείτε να γίνετε μέλη στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και μέσω του ιστότοπου viva.gr.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για να διευκολύνει τους φίλους του που ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως μέλη, πλέον δίνει τη δυνατότητα όλη η διαδικασία να λάβει χώρα ηλεκτρονικά.

Εκτός από την εγγραφή μελών όμως, οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν από τον ίδιο ιστότοπο να προμηθευτούν και τα εισιτήρια διαρκείας για τα αγαπημένα τους τμήματα, ή ακόμα και να αγοράσουν τη μεγάλη προσφορά των 100 ευρώ για εγγραφή μέλους μαζί με ενιαίο εισιτήριο διαρκείας για τα Ερασιτεχνικά τμήματα ως τις 31/8.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.viva.gr/tickets/sports/pao-erasitexnis-diarkeias/.

Καλούμε όλους τους φίλους από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική εξυγίανση του Ομίλου και την επιστροφή των τμημάτων του στη θέση που τους αρμόζει.

Panathinaikos Supporters Abroad».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE