ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην κορυφή η Μίντιλαντ

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, Μίντιλαντ επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Σεντερίσκε, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας.

Στην κορυφή η Μίντιλαντ

Με αυτήν τους τη νίκη, οι «λύκοι» παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος Δανίας, δείχνοντας μάλιστα ένα εξαιρετικό πρόσωπο επιθετικά, έχοντας ωστόσο αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν.

Στο 43΄ο Άντερσον, στο 54΄ο Ιγκμπούν και στο ο Γένσεν στο 76΄πέτυχαν τα τρία τέρματα της Μίντιλαντ, με την Σεντερίσκε να είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2, στο 61΄με τον Ντικό.

Στο γήπεδο της Σεντερίσκε βρέθηκε άνθρωπος των «πράσινων» (όχι ο Στιβ Ρούτερ), ο οποίος παρακολούθησε το ματς, για να παραδώσει στη συνέχεια την έκθεση του στον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Μίντιλαντ την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Κοπεγχάγη για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα (15/08).

Η ενδεκάδα των Δανών: Χάουγκαρντ, Ντικό, Νίλσεν (64′ Ρέμερ), Λαούριντσεν, Γένσεν, Πούλσεν, Άντερσον, Ουζοτσούκβου, Σίστο (88′ Σβιατσένκο), Ράσμουσεν, Ιγκμπούν (75′ Ονουάτσου).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.