ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόβλημα με Νίλσεν

Ο αρχηγός της Μίντιλαντ, Κρίστιαν Μπακ Νίλσεν αποχώρησε τραυματίας από το σημερινό ματς της αντιπάλου του Παναθηναϊκού και πλέον κινδυνεύει να χάσει το πρώτο ματς στη Λεωφόρο στις 21/8.

Πρόβλημα με Νίλσεν

Ένας πονοκέφαλος προστέθηκε στο κεφάλι του προπονητή της Μίντιλαντ, καθώς ο αρχηγός της ομα΄δας του, Μπακ Νίλσεν ζήτησε αλλαγή στο 64΄του αγώνα με την Σοντερίσκε (3-1), μετά από άτσαλη «προσγείωση» στο έδαφος.

Μετά τη λήξη του ματς, ο ίδιος ο Νίλσεν ανέφερε σχετικά: ««Έχω χτυπήσει και στα δύο γόνατα, ενώ έχω ενοχλήσεις και στον μηρό. Στην ανάπαυλα του αγώνα έκανα θεραπεία αλλά δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο χρόνος θα δείξει αν θα προλάβω να είμαι έτοιμος για τους αγώνες με την Κοπεγχάγη και τον Παναθηναϊκό. Αυτή την στιγμή ο πόνος είναι ανυπόφορος και μπορεί να χρειαστεί να απουσιάσω από κάποιον αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...