ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα ξέρει όλα… ο Ιβάνοβιτς

Πλήρης ενημέρωση έχει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς για την πορεία των διεθνών του Παναθηναϊκού. Συνεχείς επαφές με τους συνεργάτες του, ο Μαυροβούνιος.

 Τα ξέρει όλα… ο Ιβάνοβιτς

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς βρίσκεται στις… επάλξεις με την Εθνική Βοσνίας, ενόψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2015, ωστόσο δουλεύει πυρετωδώς και για το «τριφύλλι» καθώς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του.

Εκτός του αγωνιστικού σκέλους, για το οποίο ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχει πλήρη επίγνωση των επιδόσεων των διεθνών του «τριφυλλιού» στις Εθνικές ομάδες, οριστικοποιούνται παράλληλα και οι τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας στο Καρπενήσι.

Οι Διαμαντίδης, Μαυροκεφαλίδης, Παππάς, Μποχωρίδης και Διαμαντάκος δουλεύον ήδη ατομικά, ενώ και κάποιοι άλλοι «πράσινοι» ξεκινούν σιγά-σιγά πρόγραμμα εκγύμνασης, ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 27.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται πλέον, αφού έχει σχηματιστεί σε μεγάλο μέρος του, το «παζλ» της επόμενης περιόδου. Ο Ιβάνοβιτς έχει τα μάτια του ανοικτά στην αγορά, γιατί ως γνωστόν οι «πράσινοι» ψάχνουν για «5αρι» και φόργουορντ, αλλά οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι προσεκτικές και στοχευμένες, χωρίς βιασύνη.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.