ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με τα μάτια… του Ρούτερ

Ο Στιβ Ρούτερ θα ταξιδέψει στην Δανία για να παρακολουθήσει από κοντά τη Μίντιλαντ στο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη, την Παρασκευή.

Με τα μάτια… του Ρούτερ

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννης Αναστασίου θα ταξιδέψει στη Δανία για να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι, την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού, στα play off του Europa League, Μίντιλαντ, στο εκτός έδρας ματς με την Κοπεγχάγη.

Έτσι μετά και το DVD, του αγώνα με την Σοντερίσκε, ο τεχνικός των «πράσινων» θα έχει στα χέρια και την έκθεση του Στιβ Ρούτερ, ούτως ώστε να έχει ακόμα πιο ολοκληρωμένη εικόνα των «λύκων» ενόψει του πρώτου παιχνιδιού στη Λεωφόρο την επόμενη Πέμπτη (21/8).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...