ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ματαιώνεται η απεργία…

Όπως όλα δείχνουν δεν θα πραγματοποιηθεί η απεργία της Ένωσης Ποδοσφαιριστών της Δανίας, με την Μίντιλαντ να ταξιδεύει πλήρης στην Αθήνα, για το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ματαιώνεται η απεργία…

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Δανία αναφέρουν πως η σύμβαση εργασίας ανάμεσα στη Λίγκα και τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα αναπροσαρμοστεί και ως εκ τούτου θα αποφευχθεί η απεργία την οποία είχαν προαναγγείλει μέσω της Ενώσεως τους, οι ποδοσφαιριστές της Δανίας.

Αύριο αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική για τους ποδοσφαιριστές, οπότε η αποστολή της Μίντιλαντ η οποία θα ταξιδέψει από την Δανία στην Αθήνα για το πρώτο ματς των play off του Europa League, με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα είναι πλήρης, χωρίς απώλειες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.