ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στα «πράσινα» η Έϊβερι

Παίκτρια του Παναθηναϊκού είναι η Νίκη Έϊβερι, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη σεζόν.

Στα «πράσινα» η Έϊβερι

Η ελληνοαμερικανίδα  βραχύσωμη γκαρντ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού».

Μετά από μια πετυχημένη χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, η Έϊβερι βρέθηκε στο μεταγραφική λίστα του Πέτρου Πρέκα και με έξυπνες κινήσεις θα φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η ύψους 1.65 γκαρντ γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1986 στη Νέα Υόρκη, έχει καταγωγή από τη Χαλκίδα λόγω της μητέρας της, Γεωργίας, και έτσι έχει ελληνικό διαβατήριο ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η 28χρονη γκαρντ είναι γνώριμη του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς έχει περάσει από την Ολυμπιάδα Λάρισας, τα Χανιά και τον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε σε 21 ματς σε κανονική περίοδο και πλέι οφ και είχε σε 21 αγώνες  (36΄) ,10.8π.,  39% διπ., 33% τριπ., 60% βολ.,2,8ριμπ., 1,7 λαθ., 1,7 ασίστ, 2 κλεψ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.