ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προσοχή… δαγκώνει

Λίγες μέρες πριν την άφιξη του στην Ελλάδα, ο Ντε Μάρκους Νέλσον από το Λας Βέγκας που βρίσκεται, έστειλε το μήνυμα του προς φίλους και …«εχθρούς».

Προσοχή… δαγκώνει

Ο Αμερικανός άσος μίλησε στην «Πράσινη», δείχνοντας ανυπόμονος να αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ενώ διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση, πως το ΟΑΚΑ θα είναι «κατηφορικό» και φέτος…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντε Μάρκους Νέλσον:

Σε λίγες ημέρες θα είμαι στην Αθήνα και φυσικά ανυπομονώ να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού και να ζήσω όμορφες στιγμές. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ μαζί με τη νέα μου ομάδα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης, διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες κι έναν σπουδαίο προπονητή, τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από την Εuroleague ενώ του αρέσει να δουλεύει στις λεπτομέρειες.

Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία και πολλές επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη, οπότε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να διατηρηθεί η ομάδα ψηλά. Για μένα είναι μεγάλη η πρόκληση και το κίνητρο να τα δώσω όλα, να δουλέψω σκληρά και να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν.

Πάντα στόχος είναι η νίκη, πόσο μάλλον σε αυτό το επίπεδο που είναι το κορυφαίο με μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά στη διάρκεια της προετοιμασίας και να παίξουμε καλό μπάσκετ στη συνέχεια όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Στον Παναθηναϊκό πρέπει πάντα να κερδίζεις και γι’ αυτό θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Το σίγουρο είναι πως οι αντίπαλοι μας θα έχουν δύσκολα βράδια και ο κόσμος μας να είναι σίγουρος γι’ αυτό.

Γνωρίζω πολύ καλά πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει εκπληκτικούς φιλάθλους. Το έχω ζήσει σαν αντίπαλος και έχω ακούσει για τα ντέρμπι αλλά ανυπομονώ να το ζήσω και ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Όλοι μας θέλουμε να πετύχει η ομάδα αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο και όχι με υποσχέσεις.

Σίγουρα η στήριξη των οπαδών μας, θα μας δώσει ενέργεια κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα πάνω στο παρκέ. Θα δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται κι ελπίζω να είμαστε υγιείς για να φτάσουμε στους στόχους μας, στο τέλος της σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.