ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Σιμάο!

Ο 34χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και εξετάζεται σοβαρά από τους «πράσινους».

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Σιμάο!

Ο 34χρονος Πορτογάλος μέσος, Σιμάο Σαμπρόσα, ο οποίος είναι γνωστός σε όλους από την θητεία του σε πολλές μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες και φυσικά την παρουσία του με την Εθνική Πορτογαλίας, είναι μια απ τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζουν στον Παναθηναϊκό.

Ο Σιμάο συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, καθώς είχε γεμάτες σεζόν με την Εσπανιόλ τα δυο τελευταία χρόνια.

Οι πράσινοι πάντως, αν προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει να κάνουν οικονομική υπέρβαση, καθώς το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι αρκετά υψηλό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σιμάο έχει περάσει από Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπεσίκτας και Εσπανιόλ, ενώ από την παρουσία του στην Μπενφίκα, έχει διατηρήσει καλές επαφές με το νυν διευθυντή ποδοσφαίρου του τριφυλλιού, τον Τάκη Φύσσα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.