ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλφάρο προ των πυλών…

Ο Αλφάρο αποτελεί τον άμεσο στόχο των «πράσινων» όπως αποφασίστηκε στην χθεσινή σύσκεψη κορυφής με παρόντες τον Αλαφούζο και τους Φύσσα, Νταμπίζα, Σαραβάκο και Αναστασίου.

Η οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως γεφυρώθηκε και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό. Όπως αποφάσισαν χθες οι «πράσινοι» όλα τα μεταγραφικά ζητήματα θα πρέπει να έχουν κλείσει μέχρι και την Κυριακή, καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Πάφος για Βαλακάρι: «Αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση θα τον παραχωρήσουμε»
Πάφος για Βαλακάρι: «Αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση θα τον παραχωρήσουμε» 3.758 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «εκλεκτός» του «τριφυλλιού» είναι ο Ισπανός Αλεχάντρο Αλφάρο, ο οποίος έχει όλα τα στοιχεία τα οποία θέλει το τεχνικό επιτελείο των «πράσινων», ούτως ώστε να δώσει τις λύσεις στη θέση του χαφ πίσω από τα σέντερ φορ, αλλά και των άκρων της γραμμής κρούσης του Παναθηναϊκού.

Παίρνει τέλος το «σίριαλ» Αμπεντ…

Παράλληλα με την περίπτωση του Αλφάρο, ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει μια και… καλή και το θέμα του Αμπεντ, με τις πληροφορίες να λένε για τελεσίγραφο των «πράσινων» προς τη Νιούκαστλ.

Αν οι Άγγλοι δεν απαντήσουν άμεσα, τότε το «τριφύλλι» θα αφήσει την υπόθεση του γαλλοαλγερινού μια για πάντα και θα προχωρήσει στις επόμενες επιλογές του, χωρίς ωστόσο να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί και άλλος παίκτης (εάν έρθει ο Αλφάρο).

Σε περίπτωση που επιστρέψει ο Αμπεντ, αυτό δεν θα αλλάξει την στάση του Παναθηναϊκού, ως προς την περίπτωση του Αλφάρο, αλλά αυτό το σενάριο αυτή τη στιγμή (κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί), δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Γιάννης Μιχαλάκης

Πάφος για Βαλακάρι: «Αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση θα τον παραχωρήσουμε»
Πάφος για Βαλακάρι: «Αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση θα τον παραχωρήσουμε» 3.758 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close