ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Νέο σύνθημα από τη Θύρα 13 (Vids)

To ρυθμό των Ιταλών Ultras με τους ανάλογους στίχους σε παραλλαγή, δανείστηκε η Θύρα 13 στο τελευταίο σύνθημα της που ακούστηκε και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σταντάρ, αλλά και στο χθεσινό φιλικό με την Παναχαϊκή.

Νέο σύνθημα από τη Θύρα 13 (Vids)

Ένα τραγούδι που έχει συνδεθεί με τους αγώνες των Ultras της Ιταλίας δανείστηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, δημιουργώντας ένα ολοκαίνουργιο σύνθημα.

Δείτε σε βίντεο την ιταλική εκτέλεση «Liberta per gli ultras» από μια κοινή πορεία των οπαδών, αλλά και την πρώτη απόπειρα των φίλων του «τριφυλλιού».

«ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ 90 ΛΕΠΤΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑΑΑΑ

ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙ

ΛΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ

ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΓΕΡΑΑΑΑΑ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE