ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αν είμαστε σοβαροί θα πάρουμε την πρόκριση»

Ο Λουκ Στιλ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή, τονίζοντας πως ήταν θετικό για κείνον, το ότι πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής.

«Αν είμαστε σοβαροί θα πάρουμε την πρόκριση»

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του φιλικού με τους Αχαιούς:

Πρώτη φορά βασικός. Πως αισθάνθηκες;

«Είναι καλό για μένα να παίζω. Τόσο καιρό προπονούμαι σκληρά. Περίπου ένα μήνα. Το να παίξω 90 λεπτά είναι σημαντικό για μένα. Παρότι δεν παίξαμε πολύ καλά, ήταν καλό που αγωνιστήκαμε μπροστά στο κοινό μας. Για μένα είναι θετικό πως πήρα χρόνο συμμετοχής».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είχες πολύ δουλειά πάντως. Σε τι κατάσταση είσαι;

«Είναι δύσκολο να προπονείσαι με τόση ζέστη. Σαφώς είναι μεγάλο μειονέκτημα για μένα, που δεν έχω συνηθίσει να δουλεύω σε τέτοιες συνθήκες. Την ζέστη την έχω συνηθίσει μόνο στις διακοπές. Νιώθω καλά. Αρχίζω να προσαρμόζομαι στην χώρα. Κάνω πρόοδο και προσπαθώ να δίνω τα πάντα για την ομάδα».

Έρχεται το παιχνίδι με την Μίντιλαντ. Την γνωρίζεις;

«Όχι, αλλά το τεχνικό τιμ θα μας κατατοπίσει. Έχω εικόνα απ’ το ποδόσφαιρο της Δανίας, μιας και έχω παίξει σαν αντίπαλος. Ξέρω ότι δουλεύουν πολύ και θα είναι σκληρός αντίπαλος. Θα περιμένουμε με ανυπομονησία αυτά τα ματς κι αν είμαστε σοβαροί θα πάρουμε την πρόκριση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...