ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κομπλέ» η Μίντιλαντ στην Αθήνα

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η απεργία των ποδοσφαιριστών της Μίντιλαντ, αφού Ομοσπονδία και ένωση ποδοσφαιριστών τα βρήκαν.

«Κομπλέ» η Μίντιλαντ στην Αθήνα

Με όλα της τα «όπλα» θα έρθει στην Αθήνα η Μίντιλαντ, καθώς όπως αποφασίστηκε και τελεσίδικα, δεν θα πραγματοποιηθεί η απεργία των ποδοσφαιριστών της Δανίας. Η Ομοσπονδία και η ένωση ποδοσφαιριστών βρήκαν τη χρυσή τομή και τελικά θα αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ως εκ τούτου οι «λύκοι» θα «κατέβουν» την Πέμπτη στη Λεωφόρο (21/8), με όλους τους, τους παίκτες διαθέσιμους, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με την Άαλμποργκ, στο παιχνίδι της με τον ΑΠΟΕΛ, για τα play off του Champions League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...