ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιβεβαιώνουν οι Ισπανοί…

Σημερινά Ισπανικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν ότι ο Αλεχάντρο Αλφάρο βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Επιβεβαιώνουν οι Ισπανοί…

Η ιστοσελίδα «Diario De Mallorca» με σημερινό της δημοσίευμα τονίζει ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί άμεσα, αφού έχει βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, που ήταν και το μεγαλύτερο αγκάθι στη όλη ιστορία.

Ο Ισπανός άσος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον μάνατζέρ του, Εμίλιο Ντε λα Ρίβα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αλφάρο ψάχνει αγωνιωδώς ομάδα για να φύγει από την Μαγιόρκα, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εκτός της προετοιμασίας της Ισπανικής ομάδας, αφού γυμνάζεται μόνος του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.