ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χένρικσεν και Ρούτερ οι «κατάσκοποι»

Ο Ρενέ Χένρικσεν ήταν ο άνθρωπος που παρακολούθησε τη Μίντιλαντ απέναντι στην Σοντερίσκε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ σήμερα ο Στιβ Ρούτερ θα την «τσεκάρει», στο ματς απέναντι στην Κοπεγχάγη.

Χένρικσεν και Ρούτερ οι «κατάσκοποι»

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» παρακολούθησε τους «λύκους» απέναντι στη Σοντερίσκε την προηγούμενη αγωνιστική του Δανέζικου πρωταθλήματος, δίνοντας εκτενή αναφορά στο τεχνικό τιμ των «πρασίνων».

Σήμερα η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα paly off του Europa League, παίζει απέναντι στην Κοπεγχάγη, με τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ, να έχει ταξιδέψει στη Δανία για να παρακολουθήσει το ματς.

Με την επιστροφή του από τη Δανία, ο Άγγλος θα δώσει και αυτός με τη σειρά του πλήρη αναφορά για τη Μίντιλαντ, με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει του πρώτου αγώνα με τους Δανούς, την Πέμπτη στη Λεωφόρο (21/8, 21:00, ΟΤΕ TV).

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...