ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλή εμφάνιση από Λούντζη, ήττα για την Εθνική

Η Εθνική παίδων ηττήθηκε από την Ιταλία με 71-60, με τον Μιχάλη Λούντζη να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση.

Καλή εμφάνιση από Λούντζη, ήττα για την Εθνική

Ο άσος του Παναθηναϊκού, προσπάθησε, αλλά αυτό δεν έφτανε για την Εθνική Παίδων, η οποία ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ιταλίας, με 71-60 σε φιλικό αγώνα για την προετοιμασία της, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο νεαρός γκαρντ των «πράσινων», αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 36-21, 51-41, 71-60.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.922 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ελλάδα (Μανουσέλης): Λούντζης 14, Χρηστίδης 10, Μωραΐτης 10, Τάταρης 9, Παπαδάκης 8, Σκουφής 4, Μπολάτογλου 2, Κούτρας 3, Χατζηκυριακίδης, Γοργόνης, Τάρλας, Κουρέπης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.