ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπογράφει ο Καρνέζης

Πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως μέχρι την προσεχή Δευτέρα (18/08), ο Ορέστης Καρνέζης θα έχει υπογράψει στην Μπενφίκα.

Υπογράφει ο Καρνέζης

Όπως αναφέρουν Πορτογαλικά δημοσιεύματα ο Ορέστης Καρνέζης θα υπογράψει στη Μπενφίκα, ανεξάρτητα από την απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ, που βρίσκεται στη Λισαβόνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Μέχρι την Δευτέρα (18/08), ο πρώην τερματοφύλακας του τριφυλλιού, θα έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «αετούς», με τους οποίους θα αγωνίζεται ως δανεικός με οψιόν αγοράς για τρία χρόνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.