ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα τυπικά για Αλφάρο

Σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο αναμένεται να ταξιδέψει για την Ελλάδα ο Αλεχάντρο Αλφάρο, ώστε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να προχωρούν για φορ και ίσως για ένα ακόμα χαφ.

Τα τυπικά για Αλφάρο

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλεχάντρο Αλφάρο στον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά του, ο 28χρονος άσος ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν το «διαζύγιό» του με τη Μαγιόρκα και αφού μείνει ελεύθερος θα έρθει στην Ελλάδα.

Η άφιξή του αναμένεται σήμερα αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί, ώστε να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Μέχρι στιγμής το μόνο που έχει γίνει γνωστό για την επικείμενη συνεργασία των δύο πλευρών αφορά τις απολαβές του παίκτη, οι οποίες αναμένεται να είναι 250.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους. Στο «τριφύλλι» πάντως εκτιμούν ότι ο Αλφάρο μπορεί να κάνει τη διαφορά, από τη στιγμή που είχε γεμάτες σεζόν στην Primera Division.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό προχωρούν την απόκτηση ενός επιθετικού που θα είναι νεαρός σε ηλικία, ενώ παράλληλα υπάρχουν πιθανότητες να γίνει κίνηση και για έναν ακόμη χαφ που θα προσφέρει περισσότερες λύσεις στον Γιάννη Αναστασίου κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.