ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χιμένεθ: «θα δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ, για τον Αλεχάντρο Αλφάρο, επισημαίνοντας παράλληλα και στοιχεία του αγωνιστικού του προφίλ.

Χιμένεθ: «θα δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό»

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ είχε αναδείξει τον Ισπανό εξτρέμ στη Σεβίλλη και, μιλώντας στο «Goal», τόνισε τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού».

«Εμένα μου αρέσει περισσότερο στην αριστερή πλευρά, αλλά μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί δεξιά κι ως δεύτερος επιθετικός», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Διαθέτει εξαιρετικό σουτ με το δεξί, αποτέλεσμα να μπορεί να απειλήσει κι από μακρινή απόσταση. Δεν είναι πολύ γρήγορος σε ό,τι έχει να κάνει με την ταχύτητα στα πόδια, αλλά είναι πολύ γρήγορος στη σκέψη και στην κίνησή του. Με την κινητικότητα του δημιουργεί πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες».

Για ορισμένους ο Αλφάρο δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη και ο Χιμένεθ τόνισε ότι «αν τον συγκρίνουμε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Λιονέλ Μέσι, τότε δεν έχει πετύχει!».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καταλήγοντας, ο 50χρονος κόουτς υποστήριξε: «Είναι καταπληκτικός παίκτης και με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Εφόσον προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο συνιστά μεγάλη επιτυχία η απόκτησή του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...