ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πατάνε Αθήνα οι Νέλσον και Σλότερ

Σήμερα το πρωί (18/08) αναμένεται να αφιχθούν στην Αθήνα, ο Ντε Μάρκους Νέλσον και Έι Τζέι Σλότερ, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Την Τρίτη το μεσημέρι φτάνει ο Εστεμπάν Μπατίστα.

Πατάνε Αθήνα οι Νέλσον και Σλότερ

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Στην Αθήνα αναμένονται αύριο το πρωί (Δευτέρα 18/8) οι Έι Τζέι Σλότερ και Ντε Μάρκους Νέλσον ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος πρόκειται να φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 9:05 το πρωί με την πτήση της US AIRWAYS από τις ΗΠΑ και ο δεύτερος στις 9:15 με πτήση της DELTA AIRLINES. Την Τρίτη στις 4μμ αναμένεται στην Αθήνα και ο Εστεμπάν Μπατίστα με πτήση της AIR FRANCE».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.