ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Ολυμπιακός… χαμένος στη μετάφραση

Ο «Ψυχίατρος» γράφει από τις διακοπές του για την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Πατριαρχείο και για τις δηλώσεις του Βαρθολομαίου που… δεν έγιναν ποτέ!

Ολυμπιακός… χαμένος στη μετάφραση

Χαίρετε αδέλφια

Είναι, πραγματικά, ώρες για ώρες για γέλια και για κλάματα η κατάσταση. Ακόμη και τις… άγιες μέρες των διακοπών, έρχονται όλα αυτά τα ωραία με την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Πατριαρχείο και ξεσηκωνόμαστε από τις παραλίες. Για να εξηγούμαι: Δεν είναι κακό που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο. Καλά έκαναν και να το ξανακάνουν όποτε το θελήσουν. Κακό είναι που ακόμη και εκεί, κάποιοι πήγαν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Ακόμη κι εκεί…

Τι «βγήκε» προς τα έξω ότι είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στον Βαγγέλη Μαρινάκη; Η ακόλουθη ατάκα:  «Έχετε αποδείξει ότι η ευγενής άμιλλα και ο ευγενής αγώνας είναι ο στόχος και είστε νικητές». Μάλιστα. Τι πραγματικά είπε ο οικουμενικός πατριάρχης; Όχι, πάντως, το παραπάνω. Δείτε το βίντεο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και θα διαπιστώσετε ότι τα αληθινά του λόγια είναι τα εξής: «η ευγενής άμιλλα και ο ευγενής αγώνας είναι ο στόχος και όχι πάντα οι νίκες». Αυτό και τίποτε άλλο…

Προφανώς και κάποιοι από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός χάθηκαν στη μετάφραση…

Ιδού το βίντεο: http://www.olympiacos.org/video-gallery/39521/episkepsi-antiprosopeias-tis-omadas-mas-sto-patriarxeio

Συνεχίζω τα «μπάνια του λαού» και επανέρχομαι μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ. Χαιρετώ σας…

Ο «Ψυχίατρος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE