ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρώτη συγκέντρωση με γεμάτο το ρόστερ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ γυναικών, με το τεχνικό τιμ να καλωσορίζει τις νέες παίκτριες του «τριφυλλιού».

Πρώτη συγκέντρωση με γεμάτο το ρόστερ

Με γεμάτο το ρόστερ ξεκίνησε και η πρώτη συγκέντρωση του μπάσκετ γυναικών με τον προπονητή, Πέτρο Πρέκα και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ μαζί με το νέο έφορο, Σαράντο Μιχαλαριά να καλωσορίζουν νέες και παλιές αθλήτριες στο τριφύλλι. Το πρώτο ξεμούδιασμα ξεκίνησε στη Λεωφόρο και από αύριο ακολουθούν διπλές προπονήσεις.

Η αρχηγός  της ομάδας Τούλα Καλέντζου καλωσόρισε άπαντες και ευχήθηκε «υγεία πάνω από όλα»! Στόχος των «πρασίνων» η πολλή δουλειά και ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

2520b24447f14b816858975db380903b

Αύριο από τις 17.45 και μέχρι τις 18.15, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Ηλίας Μιχαλαριάς θα καλωσορίσει τις «πράσινες» και οι πόρτες της Λεωφόρου για το διάστημα αυτό θα παραμείνουν ανοικτές για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φωτογράφους.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.