ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλείνει και ο Μπερίσα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βαλμίρ Μπερίσα ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Ρόμα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Κλείνει και ο Μπερίσα

Την απάντηση του Βαλμίρ Μπερίσα περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Ρόμα.

Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους Ρωμαίους για την απόκτηση του 18χρονου Σουηδού με αλβανικές ρίζες φορ για ένα χρόνο και μάλιστα θα υπάρχει και οψιόν αγοράς του έναντι 300-400 χιλ. ευρώ. Απομένει το «ναι» του παίκτη, που θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα εξελιχθεί και στο «τριφύλλι» δείχνουν να τον πιστεύουν. Το ενδεχόμενο απόκτησης κι άλλου χαφ από τον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να αποκλειστεί, εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει κάποια απόφαση.

Αν καταφέρει να «πάρει» τον Μπερίσα ο Παναθηναϊκός, θα έχει στα χέρια του μια επιπλέον καλή λύση στον επιθετικό τομέα, καθώς ο Μπερίσα θα μπορέσει να «στηρίξει» και να ξεκουράσει το βαρύ πυροβολικό του «τριφυλλιού», τον Μάρκους Μπεργκ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...