ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεκίνησε η διάθεση και για τα μη μέλη

Από σήμερα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων ,για την αναμέτρηση με την Μιντιλαντ, για τα μη μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Ξεκίνησε η διάθεση και για τα μη μέλη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Από την Τρίτη 19/08 έως και την Πέμπτη 21/08, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, οι απλοί φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους μέσω internet ή μέσω των εκδοτηρίων της Θύρας 4 της Λεωφόρου.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα Παναθηναϊκός – Midtjylland έχουν ως εξής:

ΘΥΡΕΣ 6, 7, 13, 14: για Συμμάχους 10 Ευρώ, για λοιπούς φιλάθλους 15 Ευρώ (δεν πωλούνται ηλεκτρονικά πλην της Θύρας 6)

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΘΥΡΕΣ 1, 5Β, 5Γ, 8, 12: για Συμμάχους 12 Ευρώ, για λοιπούς φιλάθλους 15 Ευρώ.

ΘΥΡΕΣ: 2, 4, 5Α, 9, 11: για Συμμάχους 20 Ευρώ, για λοιπούς φιλάθλους 25 Ευρώ.

ΘΥΡΑ 10: για Συμμάχους 30 Ευρώ, για λοιπούς φιλάθλους 35 Ευρώ.

ΘΥΡΑ 3: για Συμμάχους 50 Ευρώ, για λοιπούς φιλάθλους 60 Ευρώ.

Κάθε φίλαθλος δικαιούται μέχρι τέσσερα (4) εισιτήρια.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων, όπως γινόταν και μέχρι σήμερα θα ενισχύσει την προσπάθεια ανάπλασης της ιστορικής μας έδρας, έως ότου η Λεωφόρος ανανεωθεί όπως αρμόζει στη μεγάλη ιστορία και στον υπερήφανο κόσμο του Παναθηναϊκού »

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...