ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρέχουν από τώρα… Παππάς και Διαμαντάκος

Οι Νίκος Παππάς και Γιώργος Διαμαντάκος, επισκέπτονται καθημερινά το κλειστό του ΟΑΚΑ, αφού ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Τρέχουν από τώρα… Παππάς και Διαμαντάκος

Δύο ημέρες απομένουν για την έναρξη της προετοιμασίας του «εξάστερου» (21/8), με τους παίκτες του «τριφυλλιού» να μαζεύονται σιγά-σιγά. Ωστόσο, δύο από αυτούς, έχουν ξεκινήσει το τρέξιμο νωρίτερα…

Ο Νίκος Παππάς και ο Γιώργος Διαμαντάκος ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθημερινά στο ΟΑΚΑ, ούτως ώστε να είναι έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.