ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Ελλάδα ο Αλφάρο

Ανυπόμονος να κάνει προπόνηση και να αγωνιστεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, εμφανίστηκε ο Αλεχάντρο Αλφάρο που πάτησε Ελλάδα λίγο μετά τις 1:25 τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στην Ελλάδα ο Αλφάρο

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έφτασε το βράδυ Δευτέρας όπως αναμενόταν στην Αθήνα μέσω Βαρκελώνης, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον μάνατζερ του στην Ελλάδα, Βασίλη Τσιάρτα να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Αλφάρο μαζί με τον Βασίλη Τσιάρτα θα μεταβούν στο ξενοδοχείο όπου θα έχουν συνάντηση με το Νίκο Νταμπίζα κι αύριο το πρωί θα βρεθεί στο Κορωπί για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις των «πρασίνων» και να έχει την πρώτη του συνάντηση με την υπόλοιπη ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν κατ’ ευχήν, ανυπομονώ να κάνω προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο 27χρονος παίκτης, τονίζοντας παράλληλα πως είναι απολύτως έτοιμος να προσφέρει:

«Έκανα διπλές προπονήσεις στην Ισπανία και θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου για να παίξω όποτε το κρίνει απαραίτητο».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι σε έπεισε να έρθεις στον Παναθηναϊκό:

«Θα έλεγα ότι όλα με έπεισαν να έρθω στον Παναθηναϊκό, αρχικά επιθυμούσα να φύγω από την Ισπανία ώστε να μπορέσω να έχω μια νέα εμπειρία και να διεκδικήσω τίτλους».

Τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό, έχεις μιλήσει με κάποιους;

«Δεν είμαι πολύ ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν τώρα στην ομάδα, όμως έχω μιλήσει με  με φίλους, όπως και με τον Νάνο και μου έχουν πει τα καλύτερα».

Είσαι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας;

«Όλα αυτό το διάστημα έκανα διπλές προπονήσεις στην Ισπανία και μπορώ να τεθώ στην διάθεση του προπονητή μου, όποτε εκείνος το κρίνει απαραίτητο».

Θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στους φίλους της ομάδας;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και θέλω να φορέσω την φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να υποσχεθώ πολλά, όμως θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων».

Ποια είναι η θέση που προτιμάς να αγωνίζεσαι;

«Η θέση που μου αρέσει περισσότερο είναι του επιτελικού μέσου, όμως μπορώ να παίξω ακόμη είτε σαν εσωτερικός μέσος στην μεσαία γραμμή είτε σαν εξτρέμ. Ωστόσο, ο προπονητής είναι αυτός που θα επιλέξει σε ποια θέση θα αγωνίζομαι».

Alejandro Alfaro El. Venizelos

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...