ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για την προετοιμασία

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας των πρασίνων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για την προετοιμασία

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκινά την Πέμπτη (21/8) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2014/2015. Συγκεκριμένα, στις 6.00μ.μ. οι «πράσινοι» θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στις βοηθητικές εξωτερικές εγκαταστάσεις (στίβος).

Επίσης, αύριο (21/8) και την Παρασκευή (22/8) το πρωί οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις και σε εργομετρικά τεστ (όσοι βρίσκονται από μέρες στην Αθήνα έχουν περάσει ήδη).

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει υποχρεώσεις με την εθνική Βοσνίας και θα συναντήσει την ομάδα μετά την επιστροφή της από το Καρπενήσι. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος έλαβε ειδική άδεια από τη διοίκηση ώστε να παραμείνει στις ΗΠΑ για μια προσωπική του υπόθεση.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 21.466 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Αντώνη Κόνιαρη. Αμφότεροι θα ενσωματωθούν στην ομάδα το Σάββατο (23/8) προκειμένου να ακολουθήσουν την αποστολή για το Καρπενήσι.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναμένεται να συναντήσει την αποστολή στο Καρπενήσι τη Δευτέρα ή την Τρίτη. O Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών, ενώ ο Μιχάλης Λούντζης με Εθνική Παίδων και θα ενσωματωθούν στην ομάδα μόλις τις ολοκληρώσουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Το πρωί του Σαββάτου (23/8) οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους μέχρι τις 3/9.

Το διήμερο 12-14/9 το «τριφύλλι» θα βρίσκεται στη Γαλλία προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της Στρασμπούρ, της Μπάγερν Μονάχου και του Ερυθρού Αστέρα.

Στις 20-21/9 οι «πράσινοι» θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Στις 27 και 28/9 η ομάδα θα βρίσκεται στο Κάουνας προκειμένου να δώσει το «παρών» στο τουρνουά της Ζαλγκίρις για τον εορτασμό των 70 χρόνων από την ίδρυσή της.

Τέλος, στις 4 και 5/10 το συγκρότημα του Ντύσκο Ιβάνοβιτς θα είναι στη Μόσχα προκειμένου να συμμετάσχει στο «Gomelsky Cup», το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η ΤΣΣΚΑ.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.