ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σοβαροί και στα δύο ματς»

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος τόνισε ότι είναι απαραίτητο να προκριθεί ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Europa League. Σοβαρότητα και στα δύο ματς το «σύνθημα» του.

 «Σοβαροί και στα δύο ματς»

Αναλυτικά όσα είπε στην Συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Μίντιλαντ, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος:

Που θα κριθεί το ματς αλλά και η πρόκριση: «Η ομάδα είναι έτοιμη, έχουμε αγώνες στα πόδια μας πλέον αλλά και την εμπειρία των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Αν είμαστε σοβαροί και στα δυο 90λεπτα και διεκδικούμε όλες τις φάσεις, παίξουμε το παιχνίδι μας, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την σημασία των παιχνιδιών με τη Μίντιλαντ: «Είχαμε μια καλή ευκαιρία με τη Σταντάρ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι απαραίτητο να κερδίσουμε αύριο και να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League».

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.507 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν έχουν πίεση: «Πίεση φυσιολογικό είναι να υπάρχει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.