ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Σούπερ Ανθή και Χαρά…

Με πρωταγωνίστρια την Ανθή Βασιλαντωνάκη και συμπαραστάτρια την Χαρά Παπαδοπούλου, η Εθνική Νεανίδων βόλεϊ επικράτησε με 3-0 της Βουλγαρίας και «πέρασε» στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σούπερ Ανθή και Χαρά...

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και με την Ανθή σε… τρελά κέφια, νίκησε εύκολα την Βουλγαρία, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Η Βασιλαντωνάκη με 27 πόντους ηγήθηκε της ομάδας, η Αλεξάνδρα Ψωμά ακολούθησε με 13, ενώ η «πράσινη» Χαρά Παπαδοπούλου, έκανε εξαιρετικό ματς μοιράζοντας συνεχώς μπάλες προς τις συμπαίκτριες της.

Πλέον η Ολλανδία είναι το εμπόδιο της Εθνικής για μια θέση στην τετράδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.318 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Παπαδόπουλος): Βασιλαντωνάκη 27 (18/46, 6 άσσους, 3 μπλοκ), Παπαδοπούλου 2 (2 άσσους), Φακοπουλίδου 9 (6/19, 3 άσσους, 29%-21%), Ψωμά 12 (8/26, 3 άσσους, 1 μπλοκ, 45%-35%), Καλαντάτζε 4 (1/7, 3 μπλοκ), Γιαννέλου 6 (0/2, 4 άσσους, 2 μπλοκ), Κοκκινάκη (λ, 47%-12%)- Ξανθοπούλου, Διάλλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.